Ο Σκοπός Μας

Ο σκοπός της οργάνωσης Give Hope –ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ είναι απόλυτα εναρμονισμένος με το όνομά της. Είναι να δώσει ελπίδα -με πράξεις και όχι με ευχολόγια – στις δοκιμαζόμενες ευπαθείς ομάδες του ελληνικού πληθυσμού. Μπορεί η καθημερινή πραγματικότητα να είναι μια δυσάρεστη εμπειρία για τους περισσότερους αλλά δεν υπάρχει χρόνος για μεμψιμοιρία. Πιστεύουμε πως η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα και αξίζει να παλεύεις γι’ αυτήν. Οι Έλληνες έχουν τεράστια δυναμική και ικανότητα να καταφέρνουν αξιοθαύμαστα πράγματα και στόχος μας είναι να τους το θυμίσουμε. Και είμαστε αισιόδοξοι ότι, με το παράδειγμα που θα υπηρετούμε εμείς πιστά αλλά και τις ευκαιρίες που θα δίνουμε σε άλλους, το «Give Hope» θα αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε νέα τολμηρή προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα εργασιακό περιβάλλον που θα προσφέρει τις υπηρεσίες του με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοκρατία και το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο. Επιπλέον σκοπός μας είναι να αναδείξουμε τους νέους και τους ικανούς που έχουν νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά αλλά και διάθεση να χρησιμοποιήσουν αυτά τα προσόντα τους για πιο ευγενείς σκοπούς παρά για το εύκολο κέρδος.

Υποχρέωση μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να αναζητούμε τα λάθη μας αντί να τα αρνούμαστε. Τα περιθώρια είναι πολλά και οι ευκαιρίες μπροστά μας. Λέγεται πως αυτοί που συμβιβάζονται κοιμούνται πιο ήσυχοι, άλλα οι λιγοστοί άλλοι είναι αυτοί που αλλάζουν τον κόσμο.

4 χρόνια υπό το νέο καθεστώς λειτουργίας μας και έχοντας αντιμετωπίσει πληθώρα κακοτοπιών από κάθε είδους παράγοντες συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη & ενέργεια να δίνουμε την Ελπίδα.

Dr Νικόλαος Μπαρμπαντωνάκης