Δωρεές

Το Give Hope όπως κάθε οργανισμός και φορέας έχει ανάγκη από χρήματα, άλλα για εμάς το χρήμα δεν είναι ο μοναδικός τρόπος που μπορεί κανείς να δωρίσει Ελπίδα στους γύρω του. Με αυτό το σκεπτικό και μόνο ο χρόνος που μπορεί κανείς να αφιερώσει στο να μάθει και να καταλάβει τους σκοπούς και το έργο μας είναι πολύτιμο. Η τεχνογνωσία και οι ιδέες που φαινομενικά μπορεί να είναι απλές μπορεί να γλιτώσουν πόρους από τη λειτουργία μας ή να δημιουργήσουν συνθήκες ικανές να προσελκύσουν άλλες δωρεές.

Υπάρχει μια μεγάλη επιλογή από πρωτοβουλίες που μπορούν να προσφέρουν λύσεις και βοήθεια σε συνανθρώπους μας ή να δημιουργήσουν ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις ποικίλου πολιτιστικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η δημιουργική μας ομάδα στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια τόσο για το ζήλο όσο και για το όμορφο αποτέλεσμα που έχουν οι προσπάθειές τους.

Θα χαρούμε πολύ λοιπόν να δούμε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας. Για όσους μπορούν να μας ενισχύσουν οικονομικά θα είναι μια μεγάλη και σημαντική βοήθεια. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας με την ηλεκτρονική μας διεύθυνση που παρατίθεται σε διάφορα σημεία του ιστότοπου, να χρησιμοποιήσετε το PayPal για ασφαλείς συναλλαγές μέσω κάρτας από το διαδίκτυο ή να κάνετε κάποια κατάθεση στο λογαριασμό μας με τα στοιχεία:

ΔΩΣΕ ΕΛΠΙΔΑ – GIVE HOPE

ALPHA BANK

IBAN:  GR3401401120 112002002018722

BIC: CRBAGRAA

Στις καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό μην ξεχάσετε να επικοινωνήσετε με όποιο τρόπο προτιμάτε μαζί μας για να λάβουμε σωστά τα στοιχεία σας και να μπορέσουμε να στείλουμε τη θεωρημένη από εφορία απόδειξη που δικαιούστε.

Σε όσους δεν μπορούν η δεν επιθυμούν κάποια χρηματική δωρεά, περιμένουμε με προσμονή οποιαδήποτε ιδέα, τέχνη, πρόταση που θα μπορέσει να φανεί χρήσιμη στο έργο μας και τους ανθρώπους που βοηθάμε.